Akik Taşı (Agat) Nedir Ne İşe Yarar Faydaları ve Özellikleri

Akik taşı özellikleri ve faydaları. Akik taşı neye iyi gelir, hangi burcun taşıdır, hangi renk akik hangi özelliğe sahiptir?

Image

Akik taşı Kalsedon ve kuvarsın kaya oluşum sınıfından gelir. Akik, mavi, kırmızı, mor, siyah, yeşil, kahverengi, pembe ve daha pek çok tonda bulunabilir. Aynı zamanda, taşının yüzeyinde her biri farklı desenlerle farklı tarzlarda oluşumlar mevcuttur. Akik taşı şifa ve topraklama taşıdır.

Akik taşı en güclü enerjiye sahip taşlardan biridir. Akik dünyası, büyüleyici ve sürekli gelişen bir dünyadır. Yüzlerce, hatta binlerce akik türü vardır. Dünyanın her yerinde bulunurlar. Gerçek akik taşları renk skalaları ile gezegene adeta mucize ve sihir getirirler.

Akik taşı anlamı

Duygusal olarak Akik taşı bağlılığı, kuvvetli ilişkileri, renkli bir hayatı sembolize eder. Akik taşı özgüveni yükseltmek, karar verme yetisini arttırmak için muhteşem bir hediyedir.

Akik taşı ne işe yarar özellikleri nelerdir

Akik taşı negatif enerjiyi pozitif enerjiye çevirmede etkilidir. Karar verme sorunları yaşayan kişiler için akik taşı, yoğunlaşmayı, duygu ve düşüncelerinizi toparlamayı sağlayan bir taştır. Akik taşları güç ve cesaret kristalleridir, zihinsel işlevlerimizi geliştirir, zihnimizi keskin tutar ve duygusal sorunları çözmek söz konusu olduğunda analitik yeteneklerimizi arttırmaya yardımcı olurlar. Akik taşı bu özellikleri sayesinde tüm duygu ve düşüncelerinizi dengede tutmanıza yardımcı olur.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra akik taşı, kullanan kişiye güven hissi verir. İçinden çıkamadığınız ruhsal sorunlar ile yüzleşirken akik taşının cesaret ve güven verici özellikleri size problemlerinizle yüzleşmekte kolaylık sağlayacaktır.

Akik taşı hangi burcun taşıdır?

Akik taşı ikizler burcu ve Başak burcu taşıdır. 

Akik taşı İkizler;

Akik taşının şaşırtıcı iyileştirici ve uyumlu özellikleri, İkizler burcu olan herkesle bağlantılıdır. İkizler burcu olumlu, iyimser ve sosyal kişiler olmaya eğilimindedir ancak kararsız ve dürtüsel bir yanları da vardır. Akik taşı İkizler burcunun çok daha dengeli hissetmesine yardımcı olabilir ve İkizler 'in hayatta kendi seçimlerini yapmasına yardımcı olmak için etkilidir. Akik taşı kişinin gerçek sesini bulmaya yardımcı olmanın yanı sıra hayatta yapılan seçimler için gerekli becerileri ve önseziyi sağlar. İkizler burcu için mükemmel bir doğal taştır.

Akik taşı Başak;

Akik 'ten faydalanacağı kesin olan bir diğer burç da Başak burcudur. Başaklar sabırlı ve naziktir ancak biraz eleştirel olabilirler ve aşırı detaylı düşünme eğilimindedirler. Akik taşı, tüm bu davranışları dengelemek için tekrar devreye girerek denge, uyum ve daha hızlı karar verebilme özelliklerini geliştirir.

Hangi renk akik taşı neye iyi gelir?

Akik taşı anksiyete, aşırı sinirlilik, depresyon ve ani ruh hali değişiklikleri için olumlu etkileri ile bilinir. Her akik taşının kendine has faydaları da mevcuttur.

Yeşil akik taşı faydaları

Koruma ve güvenlik için harika bir taştır. Nazara karşı koruyucu, depresyon ve anksiyete için etkili, ruhsal gelişime katkı sağlayan bir taştır.

Mavi akik taşı faydaları

Sakinleştirici özelliği ile bilinir. İç huzuru ve sükuneti ararken iyi bir seçenek olacaktır.

Bostwana akik taşı faydaları

Depresyonda veya baskı altında hissediyorsanız, bu sizin taşınız! Bir başka faydası da, küçük şeyler üzerinde durmak yerine büyük resmi görmenize yardımcı olmasıdır. Ayrıca sigara bağımlılığını bırakmaya yardımcı olmak için harika bir taştır.

Hint akik taşı faydaları

Hayat telaşlı mı? O zaman Hint Akik tam size göre. Uyumun yeniden dengelenmesine yardımcı olur, sakinlik ile önceliklerinize olan odağınızı yeniden kazanmanızı sağlar.

Pembe akik taşı faydaları

Ruhsal şifa ve gelişim için etkili bir akik taşıdır.

Yosunlu akik taşı faydaları

Finansal ve kişisel başarının yegane anahtarı diyebiliriz. Başarı ve refah için takılması gereken bir akik taşıdır.

Beyaz akik taşı faydaları

Hem anneyi hem de çocuğu koruduğu için hamilelik için mükemmel bir taştır.

Akik taşı nasıl aktif edilir

Akik taşı çakralarınızı temizlemede büyük etkiye sahiptir ve hangi çakranın etkileneceği genellikle seçtiğiniz Akik çeşidine bağlıdır. Mavi Akik, boğaz çakrasını iyileştirmede harikadır, Moss Akik, kalp çakrasını açma konusunda harikalar yaratır ve Sarı Akik sakral çakrayı hemen çözer.

Tüm Akikler, vücudu toksik ve negatif enerjiden temizlemek için kullanılabilirler.

Akik taşını şarj etmek için ay ışığının veya güneş ışığının onlara ulaşabileceği bir yere yerleştirebilir ve o güçlü arındırıcı titreşimleri gönderebilirsiniz.

Akik kristallerinizi temiz ve şarjlı tutmak enerjilerinin mutlak zirvesinde çalışmalarını sağlayacaktır.

Akik taşı hangi hastalıklara iyi gelir?

Geleneksel tıpta bu taş göz ve mide hastalıklarını tedavi etmek için kullanılır. Bazıları, akiklerin doğurganlıkta da rol oynadığına inanıyor. Yeşil ve kırmızı akik taşı ayrıca endokrin bezlerinin düzenlenmesinde, kemik ve kas ağrılarının tedavisinde ve kalp fonksiyonunun iyileştirilmesinde olumlu bir role sahiptir.

Akik taşı kolye ve bileklik modellerimiz;

Vücudunuza, zihninize ve ruhunuza daha da fazla güç ve denge getirmek için Akik bir bileklik, kolye ucu veya çok taşlı bir kolye kullanabilirsiniz. Doğrudan cildinize temas eden akik taşı sizin enerjiniz ile hızlıca etkileşime geçecektir.





Doğal Taş Takılar

Filtrele: 464 ürün
Sırala

Filtrele(464)

Sırala
Alt Kategoriler
Burçlara Özel
Doğal Taş Takılar
Erkek
Kristal Doğal Taşlar
Çelik Takılar
İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
İnci Takılar
Filtrele
Alt Kategoriler
Filtreleri temizle